The Sims – 4 årstider

Sims har på senaste åren kommit med flera roliga extrapaket för att göra det så realistiskt som möjligt. Denna gång är det dags att presentera Sims – 4 årstider. Nu kan du och dina simmar ta del av alla sorters väder för att skapa nya minnen och för att kunna berätta historier. Du kommer dessutom att kunna fira härliga helgdagar med din simfamilj, det kommer även finnas nya karriärer så som trädgårdsmästare eller varför inte som botanist. Nu kommer du att kunna byta mellan stekande hetta och kyla, till och med snö. EA har gjort det igen, dem har tagit The Sims till en helt ny nivå.

Vad ingår i Sims – 4 årstider

I detta paket kan du göra det mesta med vädret och beroende på de olika världarna så påverkas årstiderna i Sims på olika sätt. Allt från regn, till stekande hetta eller snöfall, för dina simsvänner kan du berätta härliga historier om exempelvis skridskoåkning. Din sim kan uppleva en vår eller kanske höstflört under tiden solen går ner. Vem behöver vänner? Varför inte bli vän magisk fågelskrämma under höstskörden, kanske skulle du vilja vara värd för ett poolparty under de heta sommardagarna eller fira helgdagar med familj och vänner och ge speciella gåvor för detta tillfälle. Även detta är möjligt i detta paket.

Egenskaper för spelet

I de olika världarna finns det olika klimat och årstider, det kan vara varmt till kyligt, stormigt och snöigt vilket påverkar simmens val av aktiviteter. Du som spelare kan styra de olika elementen för att skapa exempelvis storm. Detta gör att simmarna har roligt eftersom det finns nya aktiviteter beroende på årstiden, gör en snöängel, plaska i regnet, eller bli scout och utforska naturen. Under helgdagarna dekoreras huset, du kan ha fest med vänner och familj, eller njuta av en dejt på alla-hjärtans-dag, ha skördefest och mycket mer. Du kommer att se hur dem räknar ner kalenderdagarna till vinterfesten med presenter samt att Kund Bore kommer på besök.