Gratis objekt i Sims 3

Sims 3 är ett innovativt, nostalgiskt och fullständigt individbaserat spel där man kan gå igenom alla livets stadier och uppfylla sin drömkarriär. Du kan göra allt från att bli superstjärna över en natt, bygga ditt drömhus eller till och med bli vampyr. För de som inte har tålamodet för att uppnå detta det goda gamla sättet finns även en hel del fusk. När man har köpt den första grundläggande Sims 3-skivan blir sakerna som reklameras i mångfalden expansionspaket alltmer frestande. Om det inte var nog med det lockas man även av sim-shopens unika möbler och trendiga frisyrer. För er som inte har lust att spendera pengar på coola objekt till drömhuset, har vi listan med alla sätt du kan få nya saker gratis.

The sims resource

The sims resource är en så UGC hemsida (User generated content) där alla objekt är skapade av andra spelare precis som du. Detta gör att utbudet av saker är väldigt brett och anpassat efter det som riktiga spelare har upplevt fattats i dess spelupplevelse. Inte allt på hemsidan är gratis, men med några enkla sökningar kan man hitta mycket som är.

Sims 3 Official store

Medan många av nedladdningarna i butiken kostar pengar, erbjuder Electronic Arts ibland gratisprodukter. Fördelen med dessa är att kvalitén är garanterad, eftersom produkten kommer direkt från skaparna. Om du har ett expansionspaket kan du få ett gratis innehållspaket vid registrering. Något du även kan hålla extra utkik efter är deras dagliga deals, då några utvalda produkter får stora rabatter.

Mod the sims

Precis som ”The sims resource” är detta ännu en UCG hemsida. Om du är ett lojalt sims-fan som har spelat länge är det sannolikt att du känner igen den, eftersom det har funnits länge. Medan majoriteten av produkterna är gratis är Mod the sims inte lika lättanvänd som de andra två alternativen i listan, men bortsett från det kan du hitta många gratis objekt här.